Mikä nostaa innostusta?
Mikä vie mieltä maahan?

 

Sekä innon että himon voi tuntea nahoissaan. Ajattele jotain innostavaa ja tunnustele. Missä kohtaa kehoa ja miten tunnet intohimon? Onko intohimolla jokin väri, ääni tai tuoksu? Entä missä kohtaa tunnet nahoissasi haluttomuuden tai välinpitämättömyyden?

Kirjoita intoilmapallosta lähteville viivoille, mikä saa sinut tikittämään. Pane merkille, tuleeko ensimmäiseksi mieleen ihmisiä, paikkoja, ajatuksia, tekemisiä, tavaroita, mielentiloja tms.? Kuka tai mikä saa sinut virkoamaan, vaikka olisit rättiväsynyt?

Kirjoita korista lähteville viivoille, mikä väsyttää ja veltostuttaa – vetää mieltä maahan? Mikä tekeminen alkaa tuntua puuduttavalta heti varttitunnin jälkeen? Pane merkille, ovatko haluttomuuden takana ihmiset, tavarat, tekemiset, ajatukset tms. Kuka tai mikä väsyttää oitis kuoliaaksi? Mikä lyttää lyömään hanskat tiskiin?

Energisoivaa tekemistä on kaikki sellainen, johon olet valmis käyttämään paljon ajatusta, aikaa, rahaa ja vaivaa ilman tahdonvoimaa. Yksinkertaisin keino parantaa elämän laatua on tehdä lisää innostavia asioita ja vähentää mieltä masentavia tekemisiä.

Jos et saa oitis intohimosta ja/tai antihalusta kiinni, klikkaa itsesi Intonoteeraukseen eli energipörssiin.