Sopivin seura tekemisen mukaan

 

Kun nyt ajattelet onnistuneita ja pieleen menneitä tekemisiä, saatat huomata oikean seuran merkityksen. Jotkut hommat hoituvat parhaiten ylhäisessä yksinäisyydessä, toiset taas vanhemman opastuksella. Eräät asiat ratkeavat parhaiten nokikkain, toiset rinnakkain tai tiimin ringissä. Ja mielenosoituksessa tarvitaan iso lössi, jotta mikään tuntuisi miltään.

Tiimit

Suurien projektien saattaminen loppuun edellyttää yksilöllisten ja yhteisöllisten vaiheiden vuorottelua. Esimerkiksi opinnäytetöiden valmistuminen edellyttää peffan istuttamista tukevasti penkkiin. Seura on vain häiriöksi – ellei hommaan tarvita kädestä pitäen opastamista.

Kirjoita, millaisissa kokoonpanoissa erilaiset tekemiset ovat juuri sinulla parhaiten hoituneet. Isompien projektien kohdalla voit piirtää numeroiduin nuolin ”suorimman” kokoonpanoreitin.

Vinkki: Albumit esiin  Valokuvat kertovat toisinaan enemmän kuin tuhat sanaa. Perinteinen luokkakuva kertoo, ketkä olivat yhtä aikaa kanssasi opintiellä. Toisaalta rippi- tai ylioppilaskuva kielii yksilönä suoriutumisesta. Kukaties albumistasi löytyy kuva talkooporukasta tai elämäsi tiimeistä.

Ryhmäsielu ja metsien erakko 

Kuulutko ns. ryhmäsieluihin, joiden aivot eivät kerta kaikkiaan toimi yksin ollessa? Haluatko katsoa jääkiekkoa tai leffaa yleisön seassa etkä yksin kotona, vaikka sinulla olisikin kotiteatteri? Vai oletko enimmäkseen taivaanrantaa kohti kulkeva yksinäinen ratsastaja?

Säteilevät persoonat paistattelevat mieluusti huomion keskipisteessä tai julkisuuden valokeilassa, jolloin ujot saavat tilaisuuden hihitellä varjoissa. Jos olet syvästi laumasielu tai metsien erakko, se ei haittaa, kunhan tiedät itsesi ja järjestät arjen sen mukaan.

Vanhan vitsin mukaan on olemassa ihmisiä, jotka jakavat toiset kahteen ryhmään. Ja sitten on niitä, jotka eivät tee niin. Melko harva on totaalinen laumasielu tai erakko. Useimmissa on monta vahvaa puolta, joten voimme olla hyvinkin erilaisia eri tilanteissa. Ehkä juuri siksi horoskoopit osuvat niin usein ”nappiin”.

Erityisherkät ihmiset ja sekä vasta oraalla olevat ajatukset tarvitsevat kasvihuoneen suojaa, jotta kuormitus ei näänyttäisi.