Tekohalvaus vai uupumus

 

Joskus voimme olla sellaisessa mielentilassa, ettemme kykene sanomaan edes omaa nimeä, mistään monimutkaisemmasta ajattelusta puhumattakaan. Tällöin kyse voi olla kyse fyysisesta uupumuksesta tai unen puutteesta. Jos ajattelu on pitempään tahmeaa ja tukkoista, kannattaa tarkistaa Aivoenergiaviemärit jotta voimme nähdä, tarvitaanko toimintakyvyn palauttamiseen valmennusta vai missiota, identiteettiä tai uskomuksia muuttavaa terapiaa.

Dia8

Jos uupumusmöykky ei heti hahmotu, Palastellaan uupumusmöykky osiin eli kurkkaa ylläolevan kuvan selitykset tarkemmin.

Ympäristöstä ja organisoinnista johtuvia paineita voit pohtia klikkaamalla itsesi Riekaloittavaan ristivetoon, toimistotyöntekijän Koottuihin työpaineisiin. Tietotyön pitkät syklit on tärkeää ottaa huomioon. Jaksa optimisti sisältää monia vinkkejä optimaaliesti viritetyn työympäristön suunnitteluun.

Voit myös hetken levähtää lukemalla leikkimielisen kuvauksen Joulupukin työkuormasta.

Osaamaton aloittelija tuhraa ja tumpuloi työn kanssa hämmästyttävän paljon kauemmin kuin vanha konkari. Lisäksi vanha kettu tietää, milloin jotain hommaa ei kannata edes aloittaa. Myös työtä helpottavien apuvälineiden ja ajankäyttötekniikoiden opiskelu saattaa helpottaa tämän lajin kiirettä pitemmän päälle.