Luotaa lempparit ja inhokit

Intopallo

IntoilmapalloIntonoteeraus

Intoporssikuva

Lantinheitto

Arvot tärkeysjärjestykseen

Arvot aakkosina ja Kumman kaa

Arvokiteytys

Ydinarvo ja ydintila

Ydinenergiaa

Lähimmäisten ydinarvot

Porsche myynnissä

 

 Ydinarvot ensin ja järjestykseen

 

Antoisien ja henkilökohtaisesti arvokkaiden asioiden tekeminen tuo elämään energiaa ja herkullista sisältöä. Jotta saat paremmin tuntumaa siihen, mikä saa sinut tikittämään, kannattaa tutkailla tilannetta intoilmapallon sekä intonoteerauksen eli energiapörssitehtävän avulla. Lantinheitto on oiva tapa kuunnella enteerisen hermoston eli masuaivojen mielipide.

 

Jalokivet

Vaikka Marilyn Monroe lauleskeli timanttien olevan naisen parhaita ystäviä, kuvassa olevat ”jalokivet” markkeeraavat arvojen kiteytymiä. Jos ja kun ydinarvot ovat vielä hakusessa, aakkostetut arvot kannatta panna järjestykseen. Kyseessä on arvopuntari, joka määrittää, minkä kriteerin mukaan suunnistuksessa otetaan seuraava askel.

Jotta saisimme selville, miten arvovaaka toimii, otetaan esimerkiksi unelmien ihannetyö. Siinä on kymmenen hyvää ja yhdeksän kaunista asiaa. Unelmien työ on tietenkin mielenkiintoinen, arvostettu, turvallinen ja itsenäinen. Liksa on mahtava. Työssä saa tavata mukavia ihmisiä ja saa asua kivalla paikkakunnalla. Ja mitä vielä lisäisit?

Tosielämässä tuppaa käymään niin, että kaikkea ei voi saada heti. Silloin on pakko punnita, minkä arvon mukaan seuraava askel otetaan. Tärkeimmät arvot voi panna tärkeysjärjestykseen panemalla ne Kumman kaa -puntariin. Tai arvot voi laittaa kiteiksi.

Ydinarvo voi löytyä hakeutumalla ydintilaan. Sitä kautta voi löytää oman ydinenergian.

Omien arvojen tuntemuksen lisäksi on monin tavoin tärkeää tuntea läheisten ihmisten ydinarvot.