Lisää ydinenergiaa

 

Intopörssinoteerausten pohjalta olet saanut hajua siitä, mitkä ovat elämäsi antoisimmat tekemiset ja mukavimmat ihmiset. Minkä auringon tai ydinarvon ympärillä elämäsi pyörii?

Piirrä oheinen atomin kuva ja merkitse mukavimmat tekemiset ydintä kiertävien elektronien paikalle. Elämän herkkuja merkitessä alkaa kummallisesti kiinnostaa, onko mukavilla tekemisillä jokin yhteinen nimittäjä, jonka ympärillä maailmasi pyörii. Voit halutessasi kurkata aakkosellista arvolistaa.

Jos elämäsi ydin ei heti pomppaa esiin, voit alla olevasta listasta luntata, olisiko jokin yleinen ydintekeminen sinua energisoiva kuten ajattelu, opiskelu, ryhmäily, saavuttaminen, kilpailu, köyhäily, käsillä tekeminen, matkustaminen, tiettyyn paikkaan pesiytyminen, omistaminen, valta, elämän draaman ohjaaminen, kontrolloiminen tms.

 

♦♦♦

Tuimakka esimerkki: Ydinenergiatehtävää suorittaessani huomasin tykkääväni lukemisesta, muistiinpanojen tekemisestä, kirjoittamisesta, oivaltavista keskusteluista, elämäntarinoiden kuuntelemisesta, puutarhanhoidosta ja meditatiivisesta pohdiskelusta. Näillä kaikilla tekemisillä on yhteinen pohja: ajatteleminen. Voin tehdä mistä tahansa kurjasta ja tylsästä tekemisestä energisoivan, kunhan liitän siihen (toisin)ajattelun elementin.

Jatkolinkki: Kun napa, jonka ympärillä elämäsi pyörii, alkaa hahmottua, on aika kutsua paikalle etsivätoimisto Watson & Watson varmistamaan epäilys.